Lomahuoneisto ja retkeilymaja majoitusta Äkäsjokisuulla ympäri vuoden

Tasokasta majoitusta, keskeisellä sijainnilla, Lapin upeissa maisemissa. Majoitusvaihtoehtoja löytyy eri hintaluokissa, telttapaikasta omalla saunalla varustettuun huoneistoon. Moottoripyörille löytyy laatoitettu parkkialue ja kastuneille ajovarusteille kuivauskaappi.
Muonionjoki ja Äkäsjoen suukosken ranta muutaman minuutin kävelymatkan päässä, tarjoavat hyvät kalastusmahdollisuudet ja hienot näkymät joelle.

Sijaintimme on valtatie 21:n varrella, Tornio - Kilpisjärvi välin puolimatkassa. Torniosta 201km ja Kilpisjärveltä 256km.
Matkaa Kolarin rautatieasemalta on n. 10min (17km) ja Kittilän lentoasemalta n. tunti.
Ylläksen Äkäslompoloon on matkaa n. 25km ja Muonioon n. 60km. Pallas ja Levi n. tunnin ajomatkan päässä.

Vanhalla Äkäsjokisuun koululla on säilytetty muistoja kouluajoilta ja mm. lomahuoneistojen sisustuksesta löytyy elementtejä koulusta.
Asiakkaiden käytössä on mm. liikuntasali, jokseenkin alkuperäisessä asussaan. Huonon ulkoilusään sattuessa, liikuntasalissa voi
harrastaa esim. kori- tai sulkapalloa. Lähimmät hoidetut hiihtoladut löytyvät muutaman sadan metrin päästä ja lisää Ylläkseltä.
Lumikenkäily tai potkukelkkailu ovat myös kokemuksen arvoisia liikuntamuotoja talvella.KOTAKAHVILA

MAJOITUS

NÄHTÄVÄÄ

TEHTÄVÄÄ

YHTEYSTIEDOT JA SIJAINTI

Brochure in english here (.pdf)

Pääkaupunkiseudulta matkaa on n. 1000km. Jos matka tuntuu pitkältä omalla kulkuneuvolla, niin suosittelemme väliyöpymistä Hotelli Keskipisteessä Kärsämäellä, joka sijaitsee matkan puolivälissä.